ششمین عرضه اولیه فرابورس در سال ۱۴۰۵ امروز ۳۰ خردادماه با عرضه اولیه ۹ درصد از سهام شرکت «زرین ذرت شاهرود» در بازار دوم فرابورس ایران انجام شد.
به گزارش روابط عمومی کارگزاری بانک ملی ایران، عرضه اولیه سهام امروز به روش ترکیبی صورت گرفت و هر سهم «ذرت»، رقم ۱۷۷۲۱ ریال قیمت خورد.
بر اساس اطلاعیه منتشرشده از سوی فرابورس، مقرر شد ۲۰۷ میلیون و ۹۰۰ هزار سهم معادل ۹ درصد از کل سهام شرکت زرین ذرت شاهرود در دو مرحله در بازار دوم عرضه شود.
مرحله اول شامل عرضه ۶۹ میلیون و ۳۰۰ هزار سهم معادل ۳ درصد از کل سهام این شرکت با حداکثر سهمیه ۸۷۰ هزار سهمی برای سرمایهگذاران واجد شرایط بود.
در این مرحله که به روش حراج بوده و از ساعت ۹:۱۵ تا ۱۱:۱۵ به طول انجامید، ۱۹۴ صندوق سرمایهگذاری سهامی، مختلط و درآمد ثابت مشارکت کردند. در نهایت ۸۰ صندوق توانستند سهام «ذرت» را در قیمت ۱۷۷۲۱ ریال خریداری کنند. قیمت ارزش گذاری این سهم در گزارش ارزش گذاری ۱۳۲۵۴ ریال برآورد شده بود.
در مرحله دوم نیز ۱۳۸ میلیون و ۶۰۰ هزار سهم، معادل ۶ درصد از کل سهام شرکت «ذرت» به عموم سرمایهگذاران و با قیمت ثابت عرضه شد که حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی ۲۸۰ سهم تعیین شده بود.
در نهایت یک میلیون و ۲۰۸ هزار و ۶۳۶ کد معاملاتی حقیقی و یک هزار و ۱۸۵ کد معاملاتی حقوقی اقدام به خرید سهام «ذرت» با قیمت کشفشده کردند.
در این عرضه اولیه، شرکت کارگزاری بانک ملی ایران به عنوان مشاور عرضه، شرکت تامین سرمایه سپهر به عنوان متعهد خرید، صندوقسرمایهگذاری اختصاصی بازارگردانی گروه توسعه بهشهر به عنوان بازارگردان و شرکت توسعه صنایع بهشهر به عنوان متعهد عرضه، نقشآفرینی کردند.
گفتنی است تمامی خریداران سهام در مرحله دوم عرضه اولیه نماد معاملاتی «ذرت» به تعداد تخصیص داده شده در روز جاری، دارای اختیار فروش تبعی این سهام ۳۰ درصد بالاتر از قیمت کشفشده و با سررسید اعمال یک ساله (۳۰ خردادماه ۱۴۰۶) خواهند بود.